Новините от СУ "Нешо Бончев"

“Научи чрез опит” - това е мотото на няколко нестандартни часове по физика и астрономия, проведени иорганизирани през месец юни от г- жа Радка Семова.

Инструктаж НВО Х клас - Изтегли

 

Инструктаж НВО VII клас - Изтегли

 

След I класиране в СУ "Нешо Бончев" има едно свободно място за записване на ученик в I клас.

ЗАПОВЕД № 1304/ 11. 05. 2022г.

На основание чл. 259, ал. 1 и чл. 40, ал.5 от наредба № 11/1.09.2016г. за оценяване на резултатите от обучението на учениците и във връзка с чл.123, ал.1 от ЗПУО, чл. 33, т.1, чл. 34, ал.1, ал.5, ал.8, чл. 40 и чл. 41 от същата наредба и доклади на класните ръководител на ХІІ клас за учебната 2021/2022г.

Мили колеги,

Честит празник, какъвто е да е той за вас!

В прикачен файл ще намерите презентация на АЕ, изготвена екипно от VIIIв клас за Деня на Европа и възможностите на програма Еразъм+   прикачен файл

Магията на българските народни танци са вдъхновявали и вдъхновяват не един творец. От незапомнени времена присъстват в бита на българина, украсяват празниците, разведряват делниците, разиграват сърцата и сближават душите на хората. Сдържани и спокойни, достолепни и  грациозни, темпераментни и енергични, народните танци от различните краища на България пленяват със своята магнетичност и красота на движенията...

, ,

В навечерието на най-светлите християнски празници, децата от ГЦОУД 5-6 клас в СУ "Нешо Бончев" си припомниха традициите и символиката на обредите. Всеки ученик боядиса и украси яйце, което отнесе вкъщи, за да стане част от семейния празник!

На 14 април в Градския парк се проведе пролетен крос, посветен на 146 години от от избухването на Априлското въстание. Надпреварата е организирана от ЦПЛР-Панагюрище и КЛА”Оборище”.

Целта на инициативата е да съдейства за изграждане у подрастващите на трайни навици за системни занимания с физически упражнения и спорт, да се масовизират кросовите бягания и популяризира леката атлетика сред учениците.

, ,

Новинка

Честитооооо!

Малките Бончевци от VIа клас получиха своите първи сертификати за английски език от Britanica Cambridge - Young Learners! 

Любомира Велева, Денислав Начев, Тимона Трахнова и Дара Маслева, поздравления! 
Вие се представихте чудесно; доказахте, че можете да ползвате английски език на ниво А1! Нека жаждата за израстване не стихва! През изминалата учебна година се трудихте упорито, въпреки Ковид и ОРЕС предизвикателствата! Затова днес си берете плодовете - Кеймбридж сертификати!    
Желаем ви здраве, вяра в себе си и ентусиазъм, за да продължите да се катерите по стълбичката нагоре и да отваряте врати към нови хоризонти! 
Благодарим и на родителите, които подкрепиха своите деца!