Нов успех на Радиана Узунова
Радиана Узунова от ІVб клас е победителят сред четвъртокласниците от област Пазарджик, участвали в „Априлското състезание по четене с разбиране“. Тя се класира на второ място в областта ни сред всички участници – от I до VII клас! Браво, Радиана! Това е чудесна новина в навечерието на 24 май!
По данни на организаторите от „Книговище“, в състезанието тази година са взели участие 3251 деца от цялата страна, а 32 от тях, в това число и Радиана, са получили индивидуални награди.
Призовете „Вицешампион по четене с разбиране“ и „Творец“ от състезанието Ради завоюва след като прочете много нови книги и отговори правилно на въпросниците към тях. През месец април 2024 г. наред с уроците в СУ „Нешо Бончев“ и училище „Европа“, ежедневните тренировки по плуване и подготовката за НВО в края на 4 клас, Ради намира свободно време, за да чете книги и статии в платформата „Книговище“, а след това да отговаря на въпросници, които проверяват какво е запомнила по съдържанието и какво е разбрала, формулира лично мнение, изработва мисловни карти и рисунки по прочетеното.
Желаем на Радиана все така да обича книгите и те да бъдат нейни най-добри приятели, които да я водят към вълшебни светове и незабравими приключения! Нека да открие още много увлекателни истории, които да я вдъхновяват и да разширяват въображението й, да я изпълват с радост, мъдрост, открития и нови мечти! А на нейната вдъхновители – родители и близки, желаем здраве и нека тя продължава да ги радва. На госпожа Милска, класен ръководител, пожелаваме отдаденост и професионализъм, да продължава да учи и възпитава учениците си и да ги води уверено по пътя на знанието!